Membri Inregistrati
Username:

Password:

 Remember me
You have 100000 more plays before you must register
INREGISTRARE
Users online: 9 (0 members, 9 guests)
Top Players
admin (2,576 plays)
lombrdru (0 plays)
PARTENERI JOCURI
Jocuri De Diamante este in continuare cautarea care iti ofera cea mai buna distractie.Daca in 2012 am avut cele mai tari Jocuri cu De Diamante,pentru 2013 am pregatit alte tipuri de jocuri cu grafica mai buna pentru acest an infloritor.Jocuri cu De Diamante 3d are o grafic frumoasa in format tridimensional,de care copii sunt impresionati de aceasta grafica,optand in fiecare zi sa recunoasca ca Jocuri cu De Diamante online este cel mai tare site.Pentru anii ce vor urma,2014 respectiv 2015 vom pregati o serie de noi aventuri in cadrul www.jocuri12.net cele mai noi Jocuri cu De Diamante 2014,iar in urmatorul an vei fi cel mai tare cand vei descoperi ca Jocuri cu De Diamante 2015 sunt cele mai de top jocuri.
Apara Diamantele
Jocuri de strategie unde trebuie sa aperi diamantele.
(Played: 2,985 times)
Dora exploratoarea
Dora exploreaza cam tot ce vede.Aici vei face un puzzle cu dora cand va explora minele ...
(Played: 699 times)
Dragonul Drake
Dragonul Drake a plecat la vanatoare de diamante ajuta-l sa stranga cat mai multe.
(Played: 554 times)
Haine pentru rapunzel
Jocuri cu frumoasa rapunzel.Alege haine si accesorii de diamante pentru ca rapunzel sa ...
(Played: 2,679 times)
Sonic si diamantele
Ajuta-l pe sonic sa stanga cat mai multe puncte pentru a castiga.
(Played: 1,204 times)
Copyright © 2010 - 2013 jocuri online pentru copii. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.
CATEGORII JOCURI ONLINE
JOCURI MASINI JOCURI FOTBAL JOCURI BARBIE JOCURI ONLINE JOCURI 3D JOCURI GATIT JOCURI SPORT JOCURI ACTIUNE JOCURI AVENTURI JOCURI LOGICA JOCURI MARIO JOCURI SONIC JOCURI ATV JOCURI BILE JOCURI AVIOANE JOCURI ELICOPTERE JOCURI COLORAT JOCURI CAMIOANE  JOCURI DRESS UP JOCURI INDEMANARE JOCURI MOTOCICLETE JOCURI CU PARCARI JOCURI PUZZLE JOCURI NOI JOCURI GRATIS JOCURI BRATZ JOCURI CU HAINE JOCURI DE IMBRACAT JOCURI DORA JOCURI MAKE UP JOCURI SUE JOCURI WINX JOCURI CU SARUTURI JOCURI FETE JOCURI PRINTESE JOCURI PENTRU COPII JOCURI ANIMALE