Membri Inregistrati
Username:

Password:

 Remember me
You have 100000 more plays before you must register
INREGISTRARE
Users online: 13 (0 members, 13 guests)
Top Players
admin (2,576 plays)
lombrdru (0 plays)
PARTENERI JOCURI
Jocuri Soldati este in continuare cautarea care iti ofera cea mai buna distractie.Daca in 2012 am avut cele mai tari Jocuri cu Soldati,pentru 2013 am pregatit alte tipuri de jocuri cu grafica mai buna pentru acest an infloritor.Jocuri cu Soldati 3d are o grafic frumoasa in format tridimensional,de care copii sunt impresionati de aceasta grafica,optand in fiecare zi sa recunoasca ca Jocuri cu Soldati online este cel mai tare site.Pentru anii ce vor urma,2014 respectiv 2015 vom pregati o serie de noi aventuri in cadrul www.jocuri12.net cele mai noi Jocuri cu Soldati 2014,iar in urmatorul an vei fi cel mai tare cand vei descoperi ca Jocuri cu Soldati 2015 sunt cele mai de top jocuri.
Agentul secret Tomb Raider
Lara Croft a sarit din avion si a aterizat cu parasuta intr-o jungla. Misiunea ei este ...
(Played: 1,941 times)
Hobo Brawl
Jocuri de aventura unde treci alaturi de Hobo Brawl prin diferite misiuni unde trebuie ...
(Played: 1,222 times)
Lupte cu barbari
Este vreme de razboi si cele doua triburi vor sa isi apere teritoriile. Tu controlezi u...
(Played: 1,891 times)
Razboi
Jocuri de strategie unde aperi un teritori cu ajutor a tancuri,avioane,soldati.
(Played: 2,401 times)
Razboi pe marte
Soldatii au fost trimisi pe Marte pentru a distruge coloniile existente si pentru a co...
(Played: 730 times)
Copyright © 2010 - 2013 jocuri online pentru copii. All games and descriptions copyright © to their respective owners. All rights reserved.
CATEGORII JOCURI ONLINE
JOCURI MASINI JOCURI FOTBAL JOCURI BARBIE JOCURI ONLINE JOCURI 3D JOCURI GATIT JOCURI SPORT JOCURI ACTIUNE JOCURI AVENTURI JOCURI LOGICA JOCURI MARIO JOCURI SONIC JOCURI ATV JOCURI BILE JOCURI AVIOANE JOCURI ELICOPTERE JOCURI COLORAT JOCURI CAMIOANE  JOCURI DRESS UP JOCURI INDEMANARE JOCURI MOTOCICLETE JOCURI CU PARCARI JOCURI PUZZLE JOCURI NOI JOCURI GRATIS JOCURI BRATZ JOCURI CU HAINE JOCURI DE IMBRACAT JOCURI DORA JOCURI MAKE UP JOCURI SUE JOCURI WINX JOCURI CU SARUTURI JOCURI FETE JOCURI PRINTESE JOCURI PENTRU COPII JOCURI ANIMALE